Hogy lehet jól bepanírozni?
Én múlthéten az orbitális cukkinimből cukkinifasírtot csináltam a www.mesterszakacs.eu oldalól találtam receptet. Reszeld le, és úgy fagyaszd le.
Rántott cukkinit én félbevágom először, a magját kikaparom evőkanállal és felszeletelem, tulajdonképpen cikkek lesznek belőle :)
B.
Húsvágó deszkán nagykéssel felszelem (ha kell, húsklopfolóval a késfokára ütve, átsegítem a nehézségeken). Majd kiskéssel a szeleteket hámozom, és a magházat a belsejéből kikanyarítom.
Akár öreg, akár fiatal, mindig így csinálom!
Majd fémtálcára rakom egyenként, akkor könnyen megfagy, utána lehet bezacsizni, nem ragadnak össze!
5-ös vagyok!
Most látom cukkinit kérdeztél és nem csillagtököt!
A cukkinit és a fehértököt is: hosszában ketté vágom, kanállal a magházat kikaparom. A két fél tököt még egyszer hosszába ketté, és kiskéssel meghámozom, majd mindet keresztbe 3 részre vágom. Kb. tenyérnyi, féltenyérnyi kockákat kapok.
Panírozom, fagyasztom, zacsizom!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!