Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogy lehet jól bepanírozni?

Hogy lehet jól bepanírozni?

Figyelt kérdés
Rengeteg cukkinink van. Szeretném bepanírozni és lefagyasztani. A nagyobbakat azonban ki is kéne magozni. Azokat utána hogy vágjam h jól lehessen panírozni?

2013. aug. 2. 21:02
 1/8 anonim válasza:
100%
Én semelyiket sem szoktam kimagozni. Ha kisütöd a mag megpuhul. Ha a családod nem szereti úgy akkor magozd ki és szerintem az egész 'puha' közepét vedd ki, a szélét pedig vágd csíkokra és úgy panírozd be. (én így még nem csinálam, de ettem már így)
2013. aug. 2. 21:09
 2/8 A kérdező kommentje:
A kicsit nagyobbaknak én sem szoktam kivenni, de ezek olyan tölteni való méretek. Valami hatalmasak.
2013. aug. 2. 21:13
 3/8 anonim válasza:
100%

Én múlthéten az orbitális cukkinimből cukkinifasírtot csináltam a www.mesterszakacs.eu oldalól találtam receptet. Reszeld le, és úgy fagyaszd le.

Rántott cukkinit én félbevágom először, a magját kikaparom evőkanállal és felszeletelem, tulajdonképpen cikkek lesznek belőle :)

B.

2013. aug. 2. 22:31
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtöknek. Cukkini fasírt is volt tervben, de tényleg rengeteg cukkini van :D Majd lesz eltéve így is meg úgy is :D
2013. aug. 2. 22:36
 5/8 anonim ***** válasza:
53%

Húsvágó deszkán nagykéssel felszelem (ha kell, húsklopfolóval a késfokára ütve, átsegítem a nehézségeken). Majd kiskéssel a szeleteket hámozom, és a magházat a belsejéből kikanyarítom.

Akár öreg, akár fiatal, mindig így csinálom!

Majd fémtálcára rakom egyenként, akkor könnyen megfagy, utána lehet bezacsizni, nem ragadnak össze!

2013. aug. 3. 07:53
 6/8 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok!

Most látom cukkinit kérdeztél és nem csillagtököt!

A cukkinit és a fehértököt is: hosszában ketté vágom, kanállal a magházat kikaparom. A két fél tököt még egyszer hosszába ketté, és kiskéssel meghámozom, majd mindet keresztbe 3 részre vágom. Kb. tenyérnyi, féltenyérnyi kockákat kapok.

Panírozom, fagyasztom, zacsizom!

2013. aug. 3. 07:58
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A nagyokat én a múltkor körbevágtam és a belsejüket kidobtam, így hosszú hasábokat paníroztam.
2013. aug. 3. 08:00
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek :D Mindent kipróbálok :D
2013. aug. 3. 08:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!