Panírozás zacskóban: szerintetek máködhet?
Figyelt kérdés
Nemrég olvastam hogy 3 tányér helyett egyetlen műanyag zacsiban is be lehet panírpzni pl a gombát, de gondolom akkor esetleg camambert sajttal is működhet a dolog. Azt írták tehát, hogy öntsünk kevés joghurtot a gombára majd rázzuk össze a zacskóban. Ezt követően tegyünk bele lisztet, ismét rázzuk jól össze, természetesen a zacskót fel kell fújni. Aztán a tojással elkevert tej köüvetkezik ezzel is összerázni, végül zsemlemorzsával ugyanezt és kész a panír. Ez igy nagyon jól hangzik, de nem merem kipróbálni. Valaki próbálta már, működik?2018. febr. 15. 20:24
11/12 anonim válasza:
Tökéletesen egyetértek az utolsó hozzászólóval.
Nekem ez kész tortúrának tűnik a hagyományos panírozáshoz képest.Szerintem semennyi időt nem spóroltál vele.
Persze, lehet, hogy a végeredmény jó lett, azt te tudod megítélni.
12/12 anonim válasza:
Én már ott elvesztettem a fonalat, hogy minek kellett joghurt, tej, tejföl és kefir?
Az okés, hogyha szükségből spórolni akarsz a tojással, akkor egy kis tej hozzáadásával ez megoldható, de miért kellett a többi cucc, a liszten, tojáson és zsemlemorzsán kívül?
A cirkuszolásról már nem is beszélek...!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!