Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Frissen keszitett fustolt...

Frissen keszitett fustolt hazikolbaszt legmentesen zacskoban, hutoben taroltam ket hetig. Nem lett baja?

Figyelt kérdés
Csak most olvastam, hogy papirban vagy kamraba logatva kellett volna.

2016. febr. 8. 13:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Nézd meg. Ha nem penészes (mert a zacskóban légmentesen lezárva ez az első jele a romlásnak), akkor elvileg rendben van.

SZagold meg. Ha sima kolbászillata van, akkor rendben, de ha savanykás, romlott szagú, akkor sajnos kuka.

2016. febr. 8. 15:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Ja még valami, rendesen kiszáradt az a kolbász? Vagy még puha volt? Utóbbi esetén hamarabb romlik.
2016. febr. 8. 15:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:

Puha, de kulsore minden oke es nagyon jo illata van.

Koszi, akkor nem kell kidobni!

2016. febr. 8. 15:12
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szellős, hűvös helyen kellett volna tárolni. Azért a belsejét is nézd meg alaposan, ha a színe zöldes-szürkés, bármilyen jó az illata ( a fokhagymától és egyéb fűszerektől )az már a romlás jele. Két hét nejlonban nem tesz jót neki.
2016. febr. 8. 19:38
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!