Frissen keszitett fustolt hazikolbaszt legmentesen zacskoban, hutoben taroltam ket hetig. Nem lett baja?
Figyelt kérdés
Csak most olvastam, hogy papirban vagy kamraba logatva kellett volna.2016. febr. 8. 13:49
1/4 anonim válasza:
Nézd meg. Ha nem penészes (mert a zacskóban légmentesen lezárva ez az első jele a romlásnak), akkor elvileg rendben van.
SZagold meg. Ha sima kolbászillata van, akkor rendben, de ha savanykás, romlott szagú, akkor sajnos kuka.
2/4 anonim válasza:
Ja még valami, rendesen kiszáradt az a kolbász? Vagy még puha volt? Utóbbi esetén hamarabb romlik.
3/4 A kérdező kommentje:
Puha, de kulsore minden oke es nagyon jo illata van.
Koszi, akkor nem kell kidobni!
2016. febr. 8. 15:12
4/4 anonim válasza:
Igen, szellős, hűvös helyen kellett volna tárolni. Azért a belsejét is nézd meg alaposan, ha a színe zöldes-szürkés, bármilyen jó az illata ( a fokhagymától és egyéb fűszerektől )az már a romlás jele. Két hét nejlonban nem tesz jót neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!