Panirozásnál van aki a toját liszttel és egy kis tejjel keveri össze?
Figyelt kérdés
2018. aug. 8. 09:16
1/10 anonim válasza:
A tojásba szoktunk rakni egy kevés tejet, lisztet azt nem.
2/10 anonim válasza:
Nem.
Viszont évek óta kihagyom a lisztet. Csak tojás és morzsa. Az eredmény ugyanaz, csak harmad annyi meló.
3/10 anonim válasza:
szoktak olyat csinalni hogy egy kis szodavizzel keverik a tojast es bele a lisztet. olyankor nem hasznalnak zsemlemorzsat. de van aki a tojasba egy kis tejet tesz ahogy irtad.
5/10 anonim válasza:
Na, ha finomat akarsz, este 1dl tejföllel keverj össze egy tojást. Ebben álljon a husi éjszaka. Másnap 1/3 liszt, 2/3 morzsit összekeverdz, ebben megforgatod őket úgy szutykosan ahogy van és kirántod.
6/10 anonim válasza:
Hú #5, ez jól hangzik. Kipróbálom.
Kérdező, bocsánat, hogy offoltam.
7/10 anonim válasza:
Igen én így csinálom,sőt a tojáshabot felverve külön adom hozzá,ez az orly vagy sörtészta. Nagyon finom így a karaj vagy csirkemell,nem szárad ki másnapra sem.
8/10 anonim válasza:
Igen, ezt hívják sűrű palacsinta tésztának!
Ha ebbe még egy kis sütőport is kavarsz, akkor elég, ha először csak lisztbe mártod a husit, utána ebbe a masszába és már sütheted is. A sütőportól a bunda egy kicsit felfújódik, isteni puha, vastag lesz!
9/10 anonim válasza:
Csakis lisztes-tojásos, és tej már 50 év óta, sőt több. Nem lesz "troszkás" a hús, hanem finom puha.
10/10 anonim válasza:
A lisztbe keverj egy kis kakaót, az nagyon vagány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!