Lewega kérdése:
Panírozhatom-e a rántott hús teljes kiörlésű liszttel?
Figyelt kérdés
2017. júl. 3. 18:20
3/9 anonim válasza:
Mivel van, aki szezámmaggal meg effélékkel panírozza, a tk liszt igazán szolid ötlet. Miért ne? :) Majdnem ugyanaz, mint a normál liszt, csak egy kis plusz is van benne. Ízlés dolga, hogy kinek milyen ételnél mennyire jön be.
4/9 anonim válasza:
Jó, a szezámmag nem a liszt helyett megy, OK, akkor szezámliszt, nem szoktam panírozni :P Mindenesetre van gabonamentes panírozás is.
7/9 anonim válasza:
Természetesen, így egy kicsit "egészségesebb" lesz.
9/9 anonim válasza:
"Természetesen, így egy kicsit "egészségesebb" lesz."
Csapadékosabb években, amikor sok a fuzárium a búzán, kimondottan veszélyes a sok aflatoxin miatt a teljes kiőrlésű liszt, a belőle készült készítményekkel együtt.
A fuzárium elsősorban a maghéjban van, a hántolás elviszi róla.
Na ennyit az egészségről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!