Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Olajban pácolt csirkecombfiléb...

Olajban pácolt csirkecombfiléből lehet hagyományosan kirántott húst készíteni?

Figyelt kérdés
Nem fog lepotyogni a bundája panírozás/sütés közben?

#rántott hús #csirkecomb filé #olajpác
2017. jan. 16. 17:01
 1/2 anonim ***** válasza:
82%
Töröld szárazra húst az olajtól.
2017. jan. 16. 17:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Magam is gondoltam erre, nagyon köszönöm a megerősítést. Elég nagy mennyiség lett - tévedésből - olajpácba rakva, akkor ezek szerint megmenthető! Köszönöm!
2017. jan. 16. 17:50

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!