Olajban pácolt csirkecombfiléből lehet hagyományosan kirántott húst készíteni?
Figyelt kérdés
Nem fog lepotyogni a bundája panírozás/sütés közben?2017. jan. 16. 17:01
1/2 anonim válasza:
Töröld szárazra húst az olajtól.
2/2 A kérdező kommentje:
Magam is gondoltam erre, nagyon köszönöm a megerősítést. Elég nagy mennyiség lett - tévedésből - olajpácba rakva, akkor ezek szerint megmenthető! Köszönöm!
2017. jan. 16. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!