Nálatok di -tri- és pilifoszfát, ízfokozó (nátrium-glutamát) mentes, hagyományosan pácol sonka-tarja, volt az asztalon-e vagy sem?
Figyelt kérdés
Egyébként tudtátok?2014. ápr. 21. 20:23
2/7 A kérdező kommentje:
Hát multiknál ilyen nincs..
Vissza is raktam minden darabot, amint végigolvastam...
2014. ápr. 21. 20:29
4/7 anonim válasza:
Házi sonka volt, egy ismerőstől vettük, aki maga vág disznót. Én nem tudom a 3000 Ft.-os gyulait sem megenni, én a tartósítószer ízét érzem a só helyén, és szerintem gusztustalan. Megjegyezném, hogy kb. 10 évvel ezelőtt semmi bajom nem volt a téliszalámival sem, most viszont nem ízlik az sem. Amit csak tudok, ismerős parasztnál, állattenyésztőnél vásárlok. Nekem nem kell ez a tejnek hívott fehér víz sem.
5/7 anonim válasza:
Házi sonka volt ,apukám pácolta.
6/7 anonim válasza:
Ismerőstől vettük, hagyományosan szapulóban, sóban párcolt, házilag füstölt igazi sonka illetve csülök.
Még eltart a héten... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!