Tényleg a nátrium-glutamát nevű ízfokozó adalékonyag miatt híznak el az emberek?
Figyelt kérdés
2012. szept. 17. 11:37
1/5 anonim válasza:
nem, nem attól hiznak el, hanem a zabálástól.
2/5 anonim válasza:
a mértéktelen evéstol és a zéro mozgastol hiznak el
4/5 anonim válasza:
közvetetten igen. ez az adalékanyag adja azt a finom ízt, amitől alig bírja abbahagyni az ember az evést, tehát többet eszel a kelleténél, és fel sem tűnik. ez van minden chipsben, pudingban, szószban, pizzában...
5/5 anonim válasza:
Ja, mutass valakit, aki abba tudta hagyni a chips evését egy falat után! Szerintem nincs ilyen ember, pont ezért van benne az ízfokozó. Hogy csak tömjék az emberek a fejüket.
Jó biznisz az élelmiszeripar és a gyógyszeripar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!