Hogy csináljam a rántott húst, hogy a panír teljesen rátapadjon a húsra?
Figyelt kérdés
Az éttermekben a rántott hús bundája teljesen rá van simulva, tapadva a húsra, nem levegős, hólyagos alatta. Hogyan panírozzak, hogy nekem is olyan legyen?2017. jan. 13. 17:20
1/2 anonim válasza:
Az éttermi panír a tojást sóval és liszttel összekevered először ebbe mártod aztán meg a morzsába. Éttermekben ipari olajsütőt fritőzt használnak amiben magas hőfokon sütnek.. Általában fritőz olajt használnak hozzá.
2/2 anonim válasza:
Amikor panírozod, a tenyered között lévő húsra jól nyomkodd rá a zsemlemorzsát. Akkor rátapad, és nem lesz hólyagos. Viszont olyan száraz lesz, mint a tapló.
A jó rántotthús nem kemény, karcos panírral készül,hanem, pont az a finom, amikor a hús és a panír között levegő van, vagyis, kissé hólyagos, és puha.
Persze mindez egyéni ízlés kérdése, még családon belül is eltérnek (nálunk ) a kívánalmak a rántotthúst illetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!