Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Halszelet panírozásánál...

Halszelet panírozásánál ugyanazok a lépések, mint pl. rántott hús készítésénél? Tehát:liszt-tojás-zsemlemorzsa?

Figyelt kérdés

2014. jan. 31. 23:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen.
2014. jan. 31. 23:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen, de némelyik halnál én a lisztbe szoktam tenni kis pirospaprikát és őrölt borsot is, előtte a halat jól besózom és 1 órát a sóban állni hagyom.
2014. febr. 1. 08:41
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!