Halszelet panírozásánál ugyanazok a lépések, mint pl. rántott hús készítésénél? Tehát:liszt-tojás-zsemlemorzsa?
Figyelt kérdés
2014. jan. 31. 23:42
2/2 anonim válasza:
Igen, de némelyik halnál én a lisztbe szoktam tenni kis pirospaprikát és őrölt borsot is, előtte a halat jól besózom és 1 órát a sóban állni hagyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!