Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Anyukák, amikor rántott...

Anyukák, amikor rántott csirkét csináltok akkor azt előfözitek vagy panir és úgy sütitek?

Figyelt kérdés

2016. júl. 14. 13:50
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
91%
nem főzöm elő, minek? :)
2016. júl. 14. 13:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/21 anonim válasza:
100%
Nem főzöm elő. Bepanírozom és megy a serpenyőbe.
2016. júl. 14. 13:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/21 anonim ***** válasza:
97%
én nem is hallottam még előfőzésről rántott csirkénél,én is csak panírozom és sütöm
2016. júl. 14. 13:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/21 A kérdező kommentje:
Nem szoktam csirkét csinálni(szárny,comb) csak a filézett mell részét,anyukám azt mondta hogy kicsit elötte fözzem meg! Kiváncsi voltam más hogyan csinálja!
2016. júl. 14. 13:53
 5/21 anonim válasza:
100%
Nem főzöm elő! Kéne? :O
2016. júl. 14. 13:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/21 anonim válasza:
100%

Mamám a húslevesbe főzte bele, utána rántotta ki, de szerintem azért, mert öreg tyúkjai voltak. :)

Én nem főzőm elő, csirkét használok.

2016. júl. 14. 13:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/21 anonim ***** válasza:
90%

Ahogy az utolsó írta, régen - spórolásból -, a levesben fött (öreg) tyúkot - és nem csirkét! -, kirántották. De akkor sem azért fözték, hogy ki lehesssen rántani, hanem a levesben fött húst nem akarták kidobni.


A rántott csirkét elöfözni értelmetlen dolog, mert egyrészt böven átsül anélkül is, másrészt a fözéssel egy csomó íz kifö belöle, azaz íztelen, rossz lesz.

2016. júl. 14. 14:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/21 anonim ***** válasza:
71%

Miért csak anyukák válaszolhatnak? Nekem két gyerekem van, nőnemű vagyok, de sose csinálok rántott csirkecombot, azt a férjem szokta. Megkérdezném tőle, de hát apukák válasza nem jó ide... :D

Én csak a mellét szoktam rántani, azt nem főzöm elő, csak vékonyra szeletelem, panírozom, kirántom. Állítólag nagyon finom rántott csirkemellet csinálok, én mondjuk nem vagyok odáig a rántott húsért, úgyhogy nem sok összehasonlítási alapom van, meg amúgy is évente kb. egyszer csinálok ilyet.

2016. júl. 14. 14:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! Elnézést ugy gondoltam itt több anyuka van ezért tettem fel igy a kérdésemet!
2016. júl. 14. 14:05
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Én nem főzöm elő, lassú tűzön sütöm, így átsül.


Keresztanyukám alkalmanként fokhagymás tejben előfőzi, az is mindig nagyon finom szokott lenni.


4 gyerekes 28/N anyuka

2016. júl. 14. 14:44
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!