Anyukák, amikor rántott csirkét csináltok akkor azt előfözitek vagy panir és úgy sütitek?
Mamám a húslevesbe főzte bele, utána rántotta ki, de szerintem azért, mert öreg tyúkjai voltak. :)
Én nem főzőm elő, csirkét használok.
Ahogy az utolsó írta, régen - spórolásból -, a levesben fött (öreg) tyúkot - és nem csirkét! -, kirántották. De akkor sem azért fözték, hogy ki lehesssen rántani, hanem a levesben fött húst nem akarták kidobni.
A rántott csirkét elöfözni értelmetlen dolog, mert egyrészt böven átsül anélkül is, másrészt a fözéssel egy csomó íz kifö belöle, azaz íztelen, rossz lesz.
Miért csak anyukák válaszolhatnak? Nekem két gyerekem van, nőnemű vagyok, de sose csinálok rántott csirkecombot, azt a férjem szokta. Megkérdezném tőle, de hát apukák válasza nem jó ide... :D
Én csak a mellét szoktam rántani, azt nem főzöm elő, csak vékonyra szeletelem, panírozom, kirántom. Állítólag nagyon finom rántott csirkemellet csinálok, én mondjuk nem vagyok odáig a rántott húsért, úgyhogy nem sok összehasonlítási alapom van, meg amúgy is évente kb. egyszer csinálok ilyet.
Én nem főzöm elő, lassú tűzön sütöm, így átsül.
Keresztanyukám alkalmanként fokhagymás tejben előfőzi, az is mindig nagyon finom szokott lenni.
4 gyerekes 28/N anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!