A rántott levesektől tényleg több a tej?
Figyelt kérdés
Nálatok ez bejött? És mi az oka?
Köszönöm a válaszokat!
2010. szept. 23. 17:33
1/6 anonim válasza:
Nem igaz. inkább a placebo hatás működik annál, akinek hat vagy az, hogy eleve folyadék. A rántott levesben, madártejben és a többi ilyen régi csodaszerben nincs semmi olyan, ami a tejtermelésre hatna. Esetleg a rántott levesben a kömény, ami emésztést segítő szer. [link]
2/6 anonim válasza:
Nem, sajnos :-) Én nagyon szeretem a rántott levest, tehát a szoptatás alatt is többször ettem, de attól még elapadt a tejem, pedig mindent megpróbáltam :-(
3/6 anonim válasza:
Három gyereket szoptattam, de nem nagyon hiszek az ilyen csodapraktikákban, mint sör, rántott leves. Ennek ellenére ittam a szoptatós teát, baracklevet, mert mindig úgy éreztem, akkor sokkal több a tejem;)
Nagymamám mindig azt mondta, hogy egyek sok levest, kenyeret, attól lesz majd tejem. Régen is így csinálták. Volt, hogy egész nap alig ittam, ettem, mégis volt tejem. Szóval szerintem ezek alkati kérdések is, kinek mi jön be.
4/6 anonim válasza:
Érdekes, én meg mertem volna esküdni, hogy van köze a tejmennyiséghez. Nekem az elején rengeteg tejem volt, majd mikor pár hónap elteltével úgy éreztem, apadni kezd, ittam rengeteget, és minden másnap rántott leves volt egy darabig. Lehet persze, hogy nem ezért, de megint lett tejem és a lányom 13 hós koráig szoptattam végül.
5/6 anonim válasza:
Nekem a sűrű fejés és sok rostos ital segített:) De ha hiszel benne lehet hatásos,próbát megér
6/6 anonim válasza:
szia! csak azért mondják, mert van benne köménymag, és az fokozza a tejelválasztást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!