Hogy lehet úgy rántott húst sütni, hogy a panír ne ragadjon rá?
Figyelt kérdés
Eddig mindig hozzátapadt a húshoz, segítenétek?2016. szept. 24. 16:31
1/7 anonim válasza:
Hozzá is kell tapadni. Ha nem akarod a panírt, ne panírozd be a húst, csak süsd anélkül.
2/7 anonim válasza:
Nem is értem a kérdést, milyen rántott hús az, amire nem tapad rá a panír?
3/7 anonim válasza:
nekem nagymamám azt tanította, hogy ne sózzam be előre a húst, mert akkor leválik a panír. szóval gondolom ha besózod előre, és hagyod állni panírozás előtt, akkor lejön.
4/7 anonim válasza:
Én értem!!! :D
Nem szabad rátapicskolni. Mikor beleteszed a lisztbe/morzsába, csak az edényt mozgasd, rázogasd, hogy befedje, de a husihoz "ne nyúlj". (A tojásos részt villával szoktam megoldani.) A liszt és a morzsa után is le kell róla "rázni" (óvatosan) a felesleget. Ha így csinálod, olyan lesz mint amilyet szeretnél.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!! :)
2016. szept. 25. 09:08
6/7 anonim válasza:
Az első megfordítás után tegyél rá egy kis időre fedőt.
Néhány percig így süsd, és a keletkező párától, puha, hólyagos "paplanos "lesz a panír, nem tapad a húshoz, és nem karcol.
7/7 mustafa33 válasza:
Szóval te nem norma szerint akarod sütni de úgy hogy igazi jó legyen :-) . Ha a hús szeletek panírozás előtt nem teljesen szárazak és megsózod, nem tapad rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!