Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Puliszkát elrontja egy kis...

Puliszkát elrontja egy kis liszt belekeverése, vagy fel lehet dobni pl. csicseriborsó vagy más liszttel? Ha igen mikor érdemes belerakni, a legelején a darába keverni, vagy később, vagy előbb?

Figyelt kérdés

2017. febr. 4. 10:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak elrontja, de értelmét sem látom!
2017. febr. 4. 10:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Elrontja, semmi értelme.

Ha kész van zöldségekkel lehet feldobni, de más lisztet keverni bele hülyeség.

2017. febr. 4. 11:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha valamivel fel szeretnéd dobni a puliszkát, főzd feles tejjel, vagy amikor készen van reszelj bele sajtot. keverhetsz hozzá vajat, amitől finom krémes lesz.
2017. febr. 4. 12:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Lisztet semmiképpen, csak tömörítené és elveszítené az eredeti állagát.Fűszerekkel lehet operálni esetleg, hogy ne legyen egyhangú, és tényleg a sajt nagyon finom hozzá.
2017. febr. 4. 19:21
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!