Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Milyen tepsit érdemes venni?...

Milyen tepsit érdemes venni? Zománcozott, kerámia, rozsdamentes stb?

Figyelt kérdés
2016. dec. 1. 09:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
66%

Én ezt kedvelem:

[link]

2016. dec. 1. 10:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 anonim ***** válasza:
52%
Zománcozottat én nem szeretem, ha megsérül elkezd lepattogni és belekerülhet a kajába. Szerintem ez elavult technika már. A rozsdamentes is jó, de én mostanában a kerámia cuccokra vagyok rápörögve. Nem tapad, könnyen tisztítható, szerintem tök jók. Egy tepsim és két serpenyőm is van, meg vagyok elégedve velük.
2016. dec. 1. 10:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/12 anonim ***** válasza:
74%
Én is a kerámiát szeretem.
2016. dec. 1. 10:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Célfüggő
2016. dec. 1. 11:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/12 A kérdező kommentje:
Inkább hús sütésre használnám:)
2016. dec. 1. 12:22
 6/12 anonim ***** válasza:
92%
A zománcozott tökéletes hús sütésére. Ha nem ejted le, nem pattog le a zománca :)Negyven éves (örökölt) világoskék hibátlan zománcozott tepsijeim vannak, igaz nem itthon gyártották.
2016. dec. 1. 17:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/12 anonim ***** válasza:
59%
Húst is kerámiában sütök, vagy cserépedényben, attól függ, pontosan mit készítek.
2016. dec. 1. 17:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/12 mobidick ***** válasza:
100%
Van (volt) az a régi fekete alapon fehéren pöttyözött (állítólag) orosz tepsi. Már 35 éve használom, kibírja a fémgyapotos súrolást, a leégést. Mindent sütök benne, süteményt, húst, éppen ma készítettem el 16 db sajtos roló tekercsét. Strapabíró no. Hiszen _"tudnak az oroszok", vagy nem?
2016. dec. 4. 14:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

A zománc újból virágkorát éli. Láttam multiknál lila, zöld stb (szóval nem csak hagyományos piros ) színekben is.

Rendkívül strapabíró, időtálló.Ezekben nyugodtan fel lehet szelni a húst, süteményt késsel is, de egy teflonban vagy kerámiában is tilos, mert rögtön tönkremegy.

A bonyhádi zománcáru mindig is híresen jó minőségű volt.

2016. dec. 5. 07:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha hús akkor nálam jénai
2016. dec. 5. 09:36
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!