Gusztustalan ha nem mosom át a rizst a megfőzése előtt? Nem tisztán készítik a gyárban?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 2. 08:57
11/29 anonim válasza:
Én nem mosom. Forró olajban párolom néhány percig, utána kétszeres mennyiségű, forrásban lévő vizet öntök rá és fedő alatt puhára párolom. 2-3X villával átkeverem közben. Nem ragad csomókba így sem.
12/29 anonim válasza:
Én is így csinàlom mint a #11-es. Mindig pergő rizsem lesz, barna habbal a tetején még nem találkoztam, ahogy kővel sem. Igaz csak A minőségűt veszek.
13/29 anonim válasza:
Én krémesen szeretem, így nem mindig mosom meg, pedig a piszok miatt nem ártana.
14/29 anonim válasza:
" Elképzelni nem tudom hogyan bír valaki úgy rizst főzni, hogy nem mossa át előtte rendesen. Az nem rizs lesz úgy, hanem valami mócsing!"
Persze, mert nem értesz hozzá. Most mondta a kérdező, hogy le szokta pirítani.
Kérdező, mindjárt írok pm.
16/29 anonim válasza:
15, ja, az, de ettől még átmegy 4-5 országon, piszkos gyárhangárokon, raktárakon, földeken, hajókon.
Az összes többi szemes dolgot, zöldséget is meg kell mosni.
Nekem inkább az a fura, ha nem.
A krumplit is földesen főzöd meg?
17/29 anonim válasza:
15 vagyok, pont ezért nem értem ezt a vitát, megmosod, pont.
18/29 anonim válasza:
#14 A lepirítás kerülendő. Ha tudni akarod hogyan kell elkészíteni a rizst, akkor kérdezz meg róla egy ázsiai embert. Az európai konyha valamiért szereti túlkomplikálni és elrontani a rizst.
19/29 anonim válasza:
18 egen? És a nurungji pl akkor mi?
20/29 anonim válasza:
Végtelenül fölösleges a rizst mosogatni, majdnem annyira, mint a húsokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!