Miért lesz minden salátámom a tartármártás olyan híg, hogy már-már gusztustalan az egész?
Figyelt kérdés
Amikor frissen elkészítem szép, sűrű, krémes, de amint összeforgatom a zöldségekkel és várok vele valamennyit, elfolyósodik?2013. okt. 20. 10:50
1/3 A kérdező kommentje:
Bocsánat, a kiegészítés végére pontot akartam tenni, mert kijelentő mondat: ".....elfolyósodik."
2013. okt. 20. 10:52
2/3 anonim válasza:
Ha a zöldségeket, tojást, krumplit akármit előtte főzted vagy pároltad stb. stb. várd meg míg nemcsak kihűlnek, de meg is száradnak. Persze ehhez az is kell, hogy alaposan lecsorgattad, leszűrted a létől, és nem áll alatta a főző/pároló lé.
Szerintem a külsejükön levő nedvesség az, ami meghígítja a tartárodat.
3/3 anonim válasza:
Minden zöldség ha só éri (akár csak a mártásból is) nedvességet enged ki. Tehát nem a mártással van a baj, nem az folyósodik, hanem csak összekeveredik a zöldségek levével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!