Mit vegyek a boltban egész napra, ami laktat, de minél olcsóbb?
Ez hogy van?
Suliba jársz, 5-kor kelsz, és mégsincs időd reggelizni?
Én is arra gondolok, hogy ül a buszon, vagy a vonaton. Akkor viszont amit reggel otthon összecsomagolna magának, ha nem otthon eszi meg, meg tudja enni addig amíg utazik.
Olcsóbb otthon csomagolni a kenyér mellé valamit, mint a boltban vásárolni.
Különben is, amit otthon nincs ideje megenni, azt rakná a csomagjába, és elcsipegetné az utazás alatt.
Igen, bejárok vidékről.
Nem fogok a koszos buszon/vonaton enni, főleg ha szökőévben egyszer le lehet ülni...
Akkor is olcsóbb, ha néha-néha otthonról viszel magaddal előre csomagolt kaját, mintha minden nap a sületlen, keletlen kiflit, pogácsát, akármiket eszed.
Két szelet kenyér közé egy szelet rántott husit otthonról, vagy megkened vajjal, a tetejére gépsoka, zöldpaprika (ha lesz olcsó), esetleg 1-2 sajtot is, és ha ezt viszed magaddal alufóliába csomagolva, sokkal finomabb és olcsóbb.
én is 5kor kelek és 16-17 óra körül érek haza
én vacsora után megcsinálom a szendvicseket vagy főtt kaját és azt szoktam vinni, csak a hűtőből kikapom
zsemlébe fasírt és csemegeubi, rántott sajt, párizsi, hús, stefánia vagdalt, szalámis, sajtos,sonkás vagy párizsis szendvics bele uborka
ha sütünk itthon akkor abból szoktam vinni, pl kakaóscsiga stb ahhoz van h veszek tejet, szoktam vinni vacsimaradákot ha olyan, pl krumplistészta, káposztástészta, húsgombóc krumplival, rizotto, rizibizi, túrógombóc, gofri stb
alma vagy banán, kefír vagy joghurt
Szia!
Én is 5kor kelek, és általában 16:40-re érek haza!
Nagyon rossz, hogy nekem sincs időm a reggelire, ezért megiszok egy kakaót, vagy egy termosz bögrében viszem el és mivel van benne cukortartalom és édes is, így az tartja a cukorszintem amíg nem tudok enni a suliban. Ehhez méh ülni sem kell!
Aztán megehetnél egy kis salátát, amit összedobsz magadnak otthon. Legyen az mondjuk uborka + sajt + paradicsom, vagy túró, répa, sajt, vagy cézár sali vagy ami van ottohn és sali készíthető belőle!
Vigyél a suliba nem hízlaló sütit, rakott krumplit(büfében megmelegítheted ha lehet)
Esetleg kifli joghurttal. Én ezeket a megoldásokat varriálom!
De mondjuk vihetsz 1 kicsi ételhordóban müzlit, külön műanyag üvegben tejet, és akkor müzli! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!