Nagyon gusztustalan kerdes, szerintetek dobjam ki egyben?
Figyelt kérdés
Bocsanat maga a kerdes miatt. Egyetemista vagyok es az tortent hogy nyar kozepen hazamentem es bent felejtettem a hutoben egy labas rizst.. most jottem vissza az alberletbe es,hat orulok hogy nem maszott ki onnan.
Van valami tuti dolog hogy meg metheto legyen az edeny? Vagy dobjam ki egy az egyben au egeszet?.
2019. okt. 7. 09:08
1/7 anonim válasza:
xD
hát, én kidobnám
de max áztasd be valami fertőtlenítőbe
2/7 anonim válasza:
Én biztosan kidobnám. Nem lenne gusztusom elmosogatni. Tuti elhánynám magam tőle.
Ha mindenképpen meg akarod tartani, akkor gumikesztyűben mosogasd el. Domestossal fertőtlenítsd. Jól öblítsd le, hogy ne maradjon Domestosos, és a mosogatót is fertőtlenítsd ki.
3/7 A kérdező kommentje:
Koszi!
2019. okt. 7. 09:34
4/7 anonim válasza:
Miért kellene mindent agyonfertőtleníteni? Normálisan el kellmosni oszt cső. Gyakorlatilag erjesztő baktérium, meg penészgomba van rajta.
6/7 anonim válasza:
Én már ennél durvábbat is láttam, pl. megbuggyant pörkölt. Kidobtam, ami az edényben volt, a mosogatóban engedtem bele forró vizet, mosogatószert, kicsit áztattam, aztán elmostam. Ha bele volt ragadva valami, felraktam benne egy kis vizet forrni. Ezért nem dobnék ki egy használható edényt. Takarítottam fel már ennél sokkal gusztustalanabb dolgokat is (két gyerekem van), úgyhogy ilyenek meg se kottyannak...
7/7 A kérdező kommentje:
Koszi! 😀 sajnalom hogy bennehagytam,teljesen elfelejtettem amikor hazamentem ... nem dobtam ki a labast,megmentettem, remelem nem lesz bajom tole 😅
2019. okt. 7. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!