Attila551122 kérdése:
Gesztenyepüré alá hogyan kell jó tejszínhabot csinálni? A növényis habspré anyaga pillanatok alatt összeesik, nem tartós, gusztustalan.
Figyelt kérdés
2016. jan. 2. 17:33
1/3 anonim válasza:
Tejszínbe teszel porcukrot,majd addig vered, amíg kemény nem lesz. Művelet előtt érdemes a tejszínt a fagyasztóba tenni 15-20 percre.
2/3 anonim válasza:
De lehet venni nem növényi tejszínhabot is.
3/3 anonim válasza:
A tejszínhab attól tejszínhab, hogy TEJSZÍN ből van!
Hagyd a butított utánzatokat.
Erről jut eszembe, ma a tecsóban láttam olyat hogy KÓKUSZTEJPOR...
Mi jöhet még? Ja és akkor köze nincs a kókuszhoz... Maltodextrint meg szójaizolátumot tartalmaz nagyrészben ezerhétszázé 250 grammja...
Minden szrt feletetnének az emberekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!