Ha a házi tejről leszedem a tejszínt, tudok belőle tejszínhabot készíteni? Ha igen hogyan? HELP!
Figyelt kérdés
2013. máj. 14. 14:26
1/5 anonim válasza:
Persze hogy tudsz és milyen finomat! Nem is kell mást csinálni, mint egyszerűen a leszedés után felverni.
2/5 A kérdező kommentje:
óóó, köszi a gyors választ! és cukrot kell bele tenni v nem?
2013. máj. 14. 14:30
3/5 anonim válasza:
Tehetsz bele cukrot is,de ha túlvered,akkor vaj lesz belől,méghozzá cukros vaj.
4/5 anonim válasza:
Én nem szoktam bele cukrot tenni. Az igazi tejszínnek önmagában is nagyon finom íze van. Persze, ha édesszájúak vagytok mehet bele egy kis porcukor.
5/5 anonim válasza:
Ahogy leszeded, felverés előtt nagyon hűtsd le, úgy sokkal biztosabb a végeredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!