Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Ha a házi tejről leszedem a...

Ha a házi tejről leszedem a tejszínt, tudok belőle tejszínhabot készíteni? Ha igen hogyan? HELP!

Figyelt kérdés
2013. máj. 14. 14:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Persze hogy tudsz és milyen finomat! Nem is kell mást csinálni, mint egyszerűen a leszedés után felverni.
2013. máj. 14. 14:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
óóó, köszi a gyors választ! és cukrot kell bele tenni v nem?
2013. máj. 14. 14:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Tehetsz bele cukrot is,de ha túlvered,akkor vaj lesz belől,méghozzá cukros vaj.
2013. máj. 14. 14:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam bele cukrot tenni. Az igazi tejszínnek önmagában is nagyon finom íze van. Persze, ha édesszájúak vagytok mehet bele egy kis porcukor.
2013. máj. 14. 14:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Ahogy leszeded, felverés előtt nagyon hűtsd le, úgy sokkal biztosabb a végeredmény.
2013. máj. 14. 18:33
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!