A házi, füstölt szalonnát, h tároljam a hütöbe, ha több van?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam,h külön-külön zacskozam el vagy egy táskába is lehet?csak olyan2-3hètig szeretnèm2013. máj. 5. 18:54
1/3 doboszoli válasza:
Két-három hétig hűvös, szellős helyen akasztva nem lehet baja.
Ennek hiányában marad a hűtő.
Külön folpackba tekerve, mert a füst szagú süti nem túl jó.
Én a nyársalni valót télen készítem, és "botméretre" vágva így rakom a fagyasztóba, amire a nyár folyamán rájárunk.
2/3 anonim válasza:
Egyetértek Zolival!
Esetleg valóban adagokban lefagyasztani, hogy ha mégis kell, akkor se az egészet kelljen kiengesztelni!
3/3 anonim válasza:
Én sütőpapírba szoktam csavarni és a hűtő dobozos részében tartom, nem penészedik be (a zacskóban igen), ha sokáig áll legfeljebb kiszárad, de az nem baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!