Ehetek házi füstölt szalonnát?
Elvileg nem ehetsz, ha nyers. De én is zsíroskenyeret ettem hagymával meg szalonnát az elején, mert semmi mást nem tudtam megenni. Így is fogytam...
Úgyhogy engem nem igazán érdekel ez az állandó ijesztegetés. Sőt, ha jönnek a nagy melegek, bizony bedobok néha egy-egy pohár sört is :D Lehet lepontozni :D
Ja, van már egy 1,5 éves fiam, imádja a hagymát meg a hagyományos kajákat (füstölt hússal bableves stb...). Asszem megszokta odabenn :D
Ezt egyszer én is kérdeztem. Elvileg a kolbi, és a szalonna is csak füstölt. Én 2 hete szalonna függő lettem...
De pl a kolbi egy annyira átlagos kaja, hogy csak szólt volna a védőnő, ha nem lehet enni, nem?
óóó én ettem szalonnát, kolbászt is, semmi bajom nem lett, és éppen alszik az ölemben a 6 hónapos kisfiam, aki teljesen egészséges:)
amúgy ha kívánod is, akkor meg végképp nyugodtan:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!