Hogy lehetne a tea vajat (nem margarint) úgy tárolni, hogy se nagyon kemény (hűtőben tartva), se hamar megavasodó (csak a kamrában tartva), se gusztustalanul szétolvadó (vízben) nem legyen? Hogy rögtön tudjam enni és gusztusos legyen?
Figyelt kérdés
2009. jún. 3. 09:43
1/2 anonim válasza:
vajtartó doboz ,tetővel, sötét helyre rakva.nem a hűtőben !!
így kb: 10 napig használható, de azalatt meg elfogy :)
2/2 anonim válasza:
rakd a spájzba, vagy este az erkélyre, mikor kcisit hüvösebb van, így nem fagy szét, nem lesz kökemény, mégsem folyik el majd, és nem romlik az meg olyan hamar.
ha kitart addig egyáltalán :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!