Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogy lehetne a tea vajat (nem...

Hogy lehetne a tea vajat (nem margarint) úgy tárolni, hogy se nagyon kemény (hűtőben tartva), se hamar megavasodó (csak a kamrában tartva), se gusztustalanul szétolvadó (vízben) nem legyen? Hogy rögtön tudjam enni és gusztusos legyen?

Figyelt kérdés
2009. jún. 3. 09:43
 1/2 anonim válasza:
100%

vajtartó doboz ,tetővel, sötét helyre rakva.nem a hűtőben !!

így kb: 10 napig használható, de azalatt meg elfogy :)

2009. jún. 3. 13:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

rakd a spájzba, vagy este az erkélyre, mikor kcisit hüvösebb van, így nem fagy szét, nem lesz kökemény, mégsem folyik el majd, és nem romlik az meg olyan hamar.

ha kitart addig egyáltalán :)

2009. jún. 3. 16:45
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!