Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Gusztustalanul vastag a...

Gusztustalanul vastag a lábam? Kép

Figyelt kérdés
[link]
2011. aug. 2. 10:57
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Kicsit valóban vastag, de szerintem nem gusztustalan. Sportolj!
2011. aug. 2. 11:02
 2/27 anonim ***** válasza:
Egy kicsit vastag, de gusztustalannak azért nem mondanám.
2011. aug. 2. 11:03
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
igen, diétázz és sportolj.
2011. aug. 2. 11:09
 4/27 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy az alkatom ilyen erős...ha sportolok max a combom megy összébb pár centit,de akkor is ilyen vastag,oszlop lábam marad:(
2011. aug. 2. 11:10
 5/27 anonim ***** válasza:
nekem nem gusztustalan, de nem szép...
2011. aug. 2. 11:10
 6/27 A kérdező kommentje:
Egyébként kedvesek vagytok,nem erre számítottam:) <3
2011. aug. 2. 11:11
 7/27 anonim ***** válasza:
ha lefogysz, a lábadról is fogysz. már ha akarsz.
 8/27 anonim ***** válasza:
Vastagnak vastag, de nem gusztustalan, kezdj el diétázni meg sportolni. Nem hiszem, hogy nem tudsz egy kicsit fogyni, akarat kérdése minden!
 9/27 anonim ***** válasza:

Gusztustalannak nem gusztustalan, de ha vékonyabbat szeretnél, akkor le kellene fogynod.

Szerintem ha leadod a súlytöbbletedet és sportolsz, akkor nem lesz oszlop a lábad.

2011. aug. 2. 11:12
 10/27 anonim ***** válasza:
jaj ne hidd hogy a sporttól lesz vastag a lábad :)))) jó kifogás hogy ne mozogjon az ember. nyugodtan sportolhatsz napi két órát is az csak vékonyít mindenhol mivel kalóriát égetsz,és ha kevesebbet viszel be akkor meg nyert ügyed van, tuti a fogyás. akkor lenne vastag a lábad ha nehéz súlyokkal guggolnál és rengeteg szénhidrátot ennél mellé. tehát sportés diéta. olyan meg nincs hogy alkatilag vagy ilyen, nekem is azt mondták anno hogy azért vagyok kövér mert ilyen az alkatom... most 48 kilós vékony csaj vagyok...erről ennyit.
2011. aug. 2. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!