Lány létemre olyan gusztustalanul vastag a karom. Mit lehet ezzel csinálni?
Figyelt kérdés
Mikor magam mellé teszem, mintha szétterülne pfúj, szemből annyira nem vészes de oldalról, lehet valahogy fogyni belőle?
15/L
2010. júl. 23. 11:15
2/5 anonim válasza:
fél literes palackba tegyél homokot, nem földet és azzal edzés valamiféle dvdre RR is van olyan amikor súlyzót kell használni amúgy ha van súlyzód kicsi női akkor azt is használhatod de nekem nem volt igy csináltam magamnak olyan kupa kell amit könnyed átérsz a kezeddel lehet elötte a boldban probálgatni a palackokkal:D egyébként Zumba video is van amiben súlyzót használnak nagyon jó nekem sokat formásodott a karom
3/5 anonim válasza:
A súlyzózás jó, de ahhoz hogy a háj eltűnjön róla, kevés. Erősítő gyakorlatokkal a háj alatt lévő izmot fejleszted. A hájat pedig diétával és aerob mozgással tudod leadni. Biciklizz, fuss, ússz, vagy amihez kedved van. Talán az úszás lenne a legjobb. Vagy az ugrálókötelezés. Nekem attól a karom is formásodott. :) Helyi zsírégetés sajnos nem létezik.
Kerüld a zsíros, cukros kajákat, az édességet, cukros üdítőket, gyorséttermi kajákat.
5/5 anonim válasza:
Ajánlom neked a Kettlebell-t.Iszonyatosan megedzi a karokat és ha jól eszel "szálkásabb" lehet a kezed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!