Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Gusztustalanul vastag a...

Gusztustalanul vastag a lábam? Kép

Figyelt kérdés
[link]
2011. aug. 2. 10:57
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
55%
Egyáltalán nem gusztustalan.
2011. aug. 2. 13:59
 22/27 anonim ***** válasza:
Szerintem sem,de tényleg diétázz,sportolj.
2011. aug. 2. 16:20
 23/27 anonim ***** válasza:
Nem gusztustalan, de tény, hogy nem vékony. Kevesebb és rendszeresebb, egészségesebb étkezéssel és sporttal segíthetsz magadon. Ráadásul ha izmos a lábad, az direkt jó! Sokkal szebb egy izmos láb, mint egy vékony, de petyhüdt! Sok sikert!
2011. aug. 2. 17:41
 24/27 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon csúnya, sajnálom, te kértél őszinte véleményt.
2011. aug. 2. 22:29
 25/27 anonim ***** válasza:

Nekem is a combom erős, ha elkezdek sportolni, akkor kiugranak a combizmaim a térdem fölötti részen.

De nálad az elsődleges az lenne, hogy fogyjál, hiszen azt látni, hogy van rajtad jó pár felesleges kiló.

Diéta és futáááás :)

2011. aug. 3. 12:45
 26/27 anonim ***** válasza:

Ja, és a paramétereidet elárulod?

Én 177 cm vagyok, és 64 kg.

utolsó voltam:)

2011. aug. 3. 12:47
 27/27 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, hogy ezt mondom, de azért szerintem ha őszinte akarok lenni ez elég vastag, nem csak telt. Nem mondom hogy undorító, nem mondok azért iyleneket egy emberre csak így, de én biztos nem tudnám elviselni magamon és én igyekeznék fogyni belőle.

Biztos neked sincs ilyen vastag csontod meg ilyen durva izomzatod, hogy azért ne tudj fogyni, az látszik a lábadon, hogy itt bőven van leadható kiló, azért ENNYIRE nem tudsz megizmosodni még a futónőknek sem lesz iylen vastag lábuk, szóval ez butaság. A csontod meg akkor lenne max hibás ha tényleg oylan vastag lenen mint egy lámpaoszlop, de ez nem valószínű. Szerintem tudnál te ebből fogyni egy picit, ha akarnál. Ha nem akarnál, akkor meg el kéne magadat fogadnod, és nem feltenni iylen kérdést, ha tényleg megvan a kifogásod arra, hogy miért ne tegyél ellene.

2011. aug. 3. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!