Rántott húst olajban ,vagy zsírban?
olaj!
a vaj rettentő hamar és könnyen megég. zsírban épp lehetne, de nem annyival jobb, kicsit nehezebben is szabályozható a hőfok
sima mezei napraforg étolaj,ha nagyon ég a külseje, vedd lejjebb. ha meg csak ázik és lassan sül, feljebb
Csakis zsírban.
Az passzol a húshoz, nem a növényi olaj címén árult, ipari folyadék.
Olajban:
Krumpli (rósejbni)
Hal
Fánk
Zsírban:
Húsok
Olajban.
Ha a környezetvédelem is szempont, akkor minél kevesebb állati eredetű hozzávalót használj.
A kókuszolaj elvileg szagtalan, ha ez a gond (én még nem próbáltam).
Amúgy én egy picike olajjal szoktam csinálni a sütőben, tepsiben a rántott dolgokat, nincs szaga, nem fröcsög - és nem, nem lesz száraz. :)
#7
"Ha a környezetvédelem is szempont, akkor minél kevesebb állati eredetű hozzávalót használj."
Röhejes a válaszod egy hússütés kapcsán!:D
#8
Nyilván azért írtam "hozzávalót", nem csak "olajat". ;)
De egyébként a fogyasztás csökkentése is már jobb, mintha semmit nem tenne.
Nincs rá törvény Kérdező!
Mindenki abban süti, amiben akarja, amit az ízlése, vagy az elvei diktálnak.
Ezen elveszekedhetünk még 86 oldalon, legalább annyi lesz a zsírpárti, mint az olajpárti és te egy dekával nem leszel okosabb.
A legegyszerűbb, hogy mindkettőt kipróbálod és amelyik neked jobban ízlik azzal csinálod legközelebb is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!