Hogyan kell sütni a rántott májat, hogy ne durrogjon az olajban?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 21. 21:19
1/6 anonim válasza:
Legfőképp a nedvességtartalma okozza a durrogást. Én panírozás előtt mindig leitatom papírtörlővel, de így is előfordul egy-két durranás.
4/6 anonim válasza:
sütés elött fokhagymás majorannás tejbe áztatom a májat pár órára: Majd lecsöpögtettem és szárazra törlöm. villával megböködöm még panirozás elött ,és utána is.
5/6 anonim válasza:
Nagyon, de nagyon alaposan kell belisztezni. Aztán ugye a tojás és a prézli. Nekünk így jó.
6/6 anonim válasza:
Ez a lisztezés teljesen igaz, én is majdnem, hogy dupla panírban csinálom.Először is le van szárítva a máj a lehetőségekhez mérten. egy nagy tálban mindet belehelyezem bő lisztben, többször megforgatva, mielőtt a tojásba tenném.tojás után mégegyszer a lisztbe, aztán megint a tojásba, végül a prézlibe.
A panír bezár, és nem engedi fröcskölni a májat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!