A menzákon milyen halból van a rántott hal?
Valószínűleg bolti mirelitből.
Nem rosszindulatból, de a menzáknak nagyon minimális pénzből kell gazdálkodniuk, így erre tippelnék.
Szerintem pangasius, ami nagyon rossz de olcsó.
Otthon inkább tőkehalból csináld, az egészségesebb és finom is. Ha igazán finomra akarod, akkor úgy panírozd, h fehérmorzsába forgasd ne sima prézlibe (ebben nincs benne a kenyér héja, otthon is csinálhatsz de a Tescoban is lehet kapni). Ez mint az álom olyan finoman fog roppanni a bundán! :-)
Szerintem ne akard tudni.
Legalábbis nálunk nem akarnád...:D
Pangasius? Jó minőség? és ráadásul "márka"? atyám.
Szóval otthon tessék valami rendes, tengeri halból csinálni, a tőkehal olcsó, és azért a pangasiusnál mindenképp jobb.
A pangasius halnak van egy bizonyos íze!
Amikor én ettem/eszek menzákon vagy suli menzán, annak nincs olyan íze! Szóval szerintem nem pangasius!
Hanem tőkehal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!