Mit nem gondoltál volna ? :) Hogy enni féle illik hozzá ? :) Mit csinálsz végül ?
2013. okt. 15. 13:28
6/12 anonim válasza:
Majonezes krumplit vagy tojassalatat is el tudok hozza kepzelni.
2013. okt. 15. 13:30
7/12 anonim válasza:
Én legfeljebb majonézes krumplit tudok még hozzá elképzelni. A sima krumpli valahogy annyira nem. Igazából nagyon utálom a rizibizit, de az ilyen rántott zöldségekhez valahogy csak azt illik szerintem (és azokhoz meg is eszem. :D ).
2013. okt. 15. 13:36
8/12 anonim válasza:
Bármilyen burgonya, bármilyen rizs. Jó a tojás-saláta, vagy a tartáros-majonézes krumpli-saláta is.
De én el tudom képzelni egy kis kelkáp. főzelékkel, vagy éppen tökfőzelékkel is!
2013. okt. 15. 14:46
9/12 anonim válasza:
Jó puha, vajas-szaftos rozmaringos rizzsel próbáld ki. Esetleg egy kis fehérbort is önthetsz bele elsőre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.