Ha az elkészült ételt (sült és rántott hús) melegen szeretném tartani tálalásig, akkor a sütőt hány fokra melegítsem, hogy ne száradjon ki, de meleg maradjon?
Figyelt kérdés
2013. szept. 15. 13:54
1/4 anonim válasza:
A legalacsonyabb hőmérsékletre állítsd.
2/4 anonim válasza:
Én a gázlapra teszem egy tányérba és allufóliával lefedem, az is sokáig tartja a meleget, ha ment a sütő.
3/4 anonim válasza:
Sütőbe : alufoliával letakarva a legalacsonyabb hőfokon..
Az is jó ha nincs más megoldás ha sütőt felmelegíted ,majd kikapcsolod ,és beteszed ,igy már bent keltkezett hő nem süt ,de annyira meleg ,hogy melegen tartsa az ételt..
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget,deha alufóliával letakarom,akkor a gőz miatt,(ami nem tud távozni a letakarás miatt) nem lesz "szottyos" a panír?
2013. szept. 17. 10:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!