A menzákon milyen halból van a rántott hal?
13: attól még, mert szeretnek mindenről legendákat gyártani, és végzetes túlzásokba esni, attól még a Pangasius nem lesz jó minőségű: ott kezdődik, hogy nincs semmilyen íze, tehát sok jóról már nem beszélhetünk.
És ha a tartásukról készült videóknak csak a fele igaz, az is már bőven elég ahhoz, hogy ne vágyjak rá amúgy sem (valszeg szemet hunynék efölött, ha cserébe olyan, de olyan íze lenne, hogy ihajj). :)
A pangasiusnak van íze, nem annyira erőteljes, de azért van neki egy bizonyos íze.
A hekknek nincs íze. Az inkább hús hal. Szeretik az emberek mert húsos és nincs szálkája, de a hekknek, tényleg egyáltalán nincs semmilyen íze!
A pangasius vitába nem akarnék belefolyni, csak annyit teszek hozzá hogy a pangasius egy kiváló ár/érték aránnyal rendelkező élelmiszer.
A menzákon készülő rántott hal tőkehalból készül. Nagy konyháknak, ipari mennyiségben tőkehalat érdemes rendelniük, mert az a legolcsóbb. Egyébként a tőkehal megnevezés is félrevezető, mert ebbe rengeteg féle tengeri hal beletartozhat. Angolban ezért egyébként csak "white fish" vagy cod néven illetik, ami nem egy konkrét fajtára utal, hanem a sablon tengeri halat értik alatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!