Az olyan olajban kisült ételt mint fasírt, rántott karfiol takaréklángon kell sütni?
Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy fekete lesz egy perc alatt a bunda míg belül meg nem sül át. Ha leveszem a gázfokot akkor meg nem serceg az olaj. Friss olajat használok!2021. jún. 29. 15:40
1/4 anonim válasza:
Zsírban süsd kicsit sercehtetve.
Olaj egészségesebb lenne ha aratás elött nem deszikálnák, szárítanák vegyszerrel!
2/4 anonim válasza:
Ne hagyd hogy làngoljon az olaj.Ha megfelelő nem sül rögtön feketére.Kis liszttel vagy morzsával nézd.
Ne vedd teljesen takarékra a kettő között találd meg mikor sül szépen.
3/4 anonim válasza:
Jól gondolod, picit kevésbé legyen forró az olaj, és ha majd jól eltalálod, akkor akár 20 percig is süthetsz benne bármit, akár egy szép nagy csirkecombot is, anélkül, hogy kicsit is megégne.
Ha elkezded sütni, és látod, hogy gyorsan sül, akkor 1-2 dl hideg olajjal vissza tudod hűteni, és kisebbre veheted a gázt.
4/4 anonim válasza:
Erre való a fritőz. Azon jó esetben rajta van, hogy zöldséget-gyümölcsöt milyen hőfokon kell sütni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!