Bevált vajpuha, de nem szétmálló grízgaluska tippek levesbetétnek? Tegnap csináltam, kőkemény lett.
Miért nem a levesben főzzük ki a grízgaluskát?
- Mert a húsleves zavaros lesz a tésztától és a húsleves áttetszően az igazi
- Mert a húslevest nem forraljuk
- Mert hamarabb megromlik
- Mert felszívja a levét és nem sós forró vizet akarunk enni, hanem húslevest
- ...és végül, de nem utolsósorban, ha szétmegy a nagy kísérletezésben, akkor roppant gusztustalanok az ázott grízcsomók a húslevesben.
12-es vagyok
De akinek kétségei vannak, megnézheti Szoky, Szazsu, Mészi,...stb videóit, profi, elismert szakácsok, egyik sem a levesben főzi ki, holott tuti, hogy nagyobb gyakorlatuk van mint itt néhánynak.
Utolsó két választ lenulláztátok. Miért? Nem írtam, hogy húslevesbe főzöm a grízgaluskát.
Ha valakinek mond valamit a név: becsináltleves. (Zöldborsó, zöldségek, csirkeaprólék, benne fél teáskanálnyi galuska beleszaggatva.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!