Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogy kell kemény grízgaluskát...

Hogy kell kemény grízgaluskát főzni?

Figyelt kérdés
Nekem túl puha lesz, és azt szeretem, ami kemény. Tübb gríz vagy a főzési idő lehet rossz? 1 tojáshoz 15 dkg búzadarát tettem, kb. 6-7 percig főztem.
2015. máj. 4. 12:25
 1/3 anonim ***** válasza:
én nem szoktam mérni, és mindig túl kemény. :) Annyi grízt teszek a tojáshoz, amennyit felvesz, már így is elég kemény. Ha hagyod egy kicsit kikeverve állni főzés előtt, akkor is még jobban megszívja magát a gríz, és keményebb lesz.
2015. máj. 4. 12:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Tegyél bele egy evőkanál lisztet, az jobban összefogja.
2015. máj. 4. 15:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim válasza:
jó sokáig kell verni
2015. máj. 27. 22:19
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!