Hogy kell kemény grízgaluskát főzni?
Figyelt kérdés
Nekem túl puha lesz, és azt szeretem, ami kemény. Tübb gríz vagy a főzési idő lehet rossz? 1 tojáshoz 15 dkg búzadarát tettem, kb. 6-7 percig főztem.2015. máj. 4. 12:25
1/3 anonim válasza:
én nem szoktam mérni, és mindig túl kemény. :) Annyi grízt teszek a tojáshoz, amennyit felvesz, már így is elég kemény. Ha hagyod egy kicsit kikeverve állni főzés előtt, akkor is még jobban megszívja magát a gríz, és keményebb lesz.
2/3 anonim válasza:
Tegyél bele egy evőkanál lisztet, az jobban összefogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!