Fondantból szeretnék pom-pom masni küsziteni a torta tetejére, de összeesik. Mit csináljak vele, hogy szép kemény legyen?
Figyelt kérdés
2014. júl. 24. 15:12
1/3 anonim válasza:
Milyen az a pom-pom masni? Masni, vagy pompom? A masni ala tegyel kartonlapot, ami megtartja, a pom-pomhoz meg a szalakat csak fektesd le egy papirlapra. Ha megszaradt, allni fog.
2/3 anonim válasza:
támaszd meg valamivel, amíg nem keményedik meg.
3/3 anonim válasza:
Én múltkor cukrászboltban vettem fondantot, kicsit kemény volt, betettem a mikróba, utána jól lehetett vele dolgozni. Viszont ami megmaradt belőle, az olyan kemény lett mint a kő. Amit nem mikróztam, az jó puha maradt. Szerintem próbáld ki, hogy megmikrózod, megcsinálod a masnit és beteszed a hűtőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!