Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Osszement a kremem, hogyan...

Osszement a kremem, hogyan tudnam helyre hozni ha meg lehet? Csoki es tejszin van benne . Elegge surgos lenne, koszi a valaszokat elore is

Figyelt kérdés

2014. máj. 21. 14:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy mitől ment össze? Túl sokáig verted a tejszínt, akkor megtúrósodik.Csokipuding van benne? Ha az lett sűrű, akkor egy kis tej bele/langyos/ és habverővel simára kutymolni. Egyébként nem értem, mit jelent az "összement"
2014. máj. 21. 14:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
kezdo vagyok meg,tul sokaig vertem...
2014. máj. 21. 14:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát igen, észre kell venni, ha megfelelő az állaga,mert tovább verve már valóban összeugrik. Fakanállal próbálj kutymolni rajta, de nem lesz könnyű, habos állagú már.
2014. máj. 21. 14:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Sajna az már kuka, én is jártam így. kidobtam, mert szétvált az egész, túl sokáig vertem a tejszines coskit, azóta csak fakanállal kavarom krémesre a tejszinben feloldott csokit.
2014. máj. 21. 16:40
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!