Mitől esik szét a grízgaluskám? Beleszaggatom
Figyelt kérdés
Beleszaggatom a levesbe és gombóc sehol csak pép. Mit nem csinálok jól?2015. aug. 2. 14:56
1/3 anonim válasza:
Máskor sikerült? Gondolom, kevés benne a gríz a tojáshoz képest. Hagytad állni?
2/3 anonim válasza:
Hogy szoktad a grízgaluskát csinálni, mert recept nélkül nehéz megmondani.
Ha meg már bevált receptet használtál, akkor vagy a tojás volt kisebb, vagy a gríz rosszabb minöségü, vagy nem állt eleget fözés elött.
3/3 anonim válasza:
Én kicsit keményebbre szoktam csinálni,de rakok bele sütőport,így főzés közben egyben marad,és kemény sem lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!