Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Vasárnap (tegnapelőtt) készült...

Vasárnap (tegnapelőtt) készült grízgaluska leves ehető ma még?

Figyelt kérdés
Először csináltam, és nem szűrtem le a levest, ahogy volt, galuskástól-zöldségestül tettem vasárnap hidegre a levest (hűtő, de még melegen ment ki egyből a teraszra a mínuszokra). Ma,kedd este ehető még? Ha külön szedtem volna nem gondolkodnék, de a tojással készült grizgaluska állt a zoldseglevesben, így megromolhatott?
2022. jan. 18. 22:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
teljesen jó. még holnap is, ha hidegre tetted. lehet az álaga kicsit más lesz mert benne maradt de amúgy semmi baja, hisz a benne lévő tojás hőkezelve volt és utána ment a hidegre
2022. jan. 18. 22:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
90%
Ma még bitosan jó, de talán még holnap is.
2022. jan. 18. 22:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2022. jan. 18. 22:14
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Három nap hűtőben,semmi baja.
2022. jan. 19. 07:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
6%
NEM.
2022. jan. 19. 12:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
25%
NEM EHETŐ,én kidobta a tegnapi husos tésztát
2022. jan. 20. 13:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!