Hogy tudok úgy sütni az Air Fryer- ben, hogy ne legyen száraz az étel?
Figyelt kérdés
Vettünk egy Delimano Air Fryer fritőzt, első nekirugaszkodásra remek ötletnek tűnt. Az a baj, hogy előírás szerint használva iszonyat száraz lesz benne az étel. Főleg húsfélé, általában csirkemell, ami eleve száraz. De minden kemény, pl sültkrumpli stb.
Tudtok ötletet hogy kell ebben ehetőre sütni?
Köszönöm!
2022. márc. 4. 08:14
21/22 anonim válasza:
Nem egy tablettára kellene bízni, hogy kompenzálja a sz*r étkezést, hanem egészségesen enni.
Amúgy alacsonyabb hőfokon használd és tovább hagyd benne a cuccokat. Én mondjuk vega vagyok, de sokszor csinálok benne pl. babfasírtot, amiben semmi zsír nincs és 180 fokon kb. 20 perc alatt tökéletes szokott lenni. 180 fok felett kb. semmit nem szoktam sütni benne.
22/22 anonim válasza:
Sehogy. Ez ilyen, szárazra süti a kaját. Ha nem akarod, hogy száraz legyen, akkor süss olajban. Úgy jó lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!