Kit tegyek, hogy ne legyen száraz kemény az alja?
Figyelt kérdés
A kelt tésztás dolgaim valahogy nem az igaziak.
Még régi típusú gáz sütőm van, nem légkeveréses.
A teteje, belseje nagyon jó puha, de az aljan kb fel centi vastag száraz rész :/
Viszont nem égett, nem fekete, csak száraz.
Valamit elrontok?
Próbáltam kis fazékban vizet tenni a sütő aljára, úgy sem lett jobb.
2020. ápr. 12. 08:58
1/2 anonim válasza:
Szerezz tetőcserepet és azt tedd a sütő aljába!
2/2 anonim válasza:
A sütörácsot tekerd be több réteg alufóliával, és tedd a tepsi alá, az csökkenti az alsó meleget.
Emellett valószínüleg túl lassan süt a sütöd és ezért szárít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!