Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Kit tegyek, hogy ne legyen...

Kit tegyek, hogy ne legyen száraz kemény az alja?

Figyelt kérdés

A kelt tésztás dolgaim valahogy nem az igaziak.

Még régi típusú gáz sütőm van, nem légkeveréses.

A teteje, belseje nagyon jó puha, de az aljan kb fel centi vastag száraz rész :/

Viszont nem égett, nem fekete, csak száraz.

Valamit elrontok?

Próbáltam kis fazékban vizet tenni a sütő aljára, úgy sem lett jobb.


2020. ápr. 12. 08:58
 1/2 anonim ***** válasza:
76%
Szerezz tetőcserepet és azt tedd a sütő aljába!
2020. ápr. 12. 09:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

A sütörácsot tekerd be több réteg alufóliával, és tedd a tepsi alá, az csökkenti az alsó meleget.

Emellett valószínüleg túl lassan süt a sütöd és ezért szárít.

2020. ápr. 12. 11:37
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!