Hogy tudok úgy sütni az Air Fryer- ben, hogy ne legyen száraz az étel?
Vettünk egy Delimano Air Fryer fritőzt, első nekirugaszkodásra remek ötletnek tűnt. Az a baj, hogy előírás szerint használva iszonyat száraz lesz benne az étel. Főleg húsfélé, általában csirkemell, ami eleve száraz. De minden kemény, pl sültkrumpli stb.
Tudtok ötletet hogy kell ebben ehetőre sütni?
Köszönöm!
Azért nagy csodákra ne számíts!
Forró levegővel "süt" - mitől lenne nem száraz az eredmény???
Ezzel kb. a megvétel előtt tisztában lehet lenni, hogy nem fogja azt azeredményt hozni, mintha két liter olajban sütnél bármit....
#3
Miből gondolod, hogy szenesedésig sütöm?
Vagy csak rosszindulat. Mi másra is lehet itt számítani...
#4 Megvétel eü okokból történt, de inkább rábeszéltek, hogy ez milyen remek lesz nekem. Nem tájékozódtunk előtte.
Most viszont ha már megvan, szeretném kihozni belőle a legjobbat.
Abból gondolom, hogy szenesedésig sütöd, hogy Te magad írtad, hogy a fogatok beletörik.
Mi is, meg még nagyon sokan mások teljesen elégedetten sütünk benne, úgyhogy nyilván nálad lesz a hiba.
Jó, akkor meg tudod mondani, mi a hiba?
Ugyanis nem sütöm túl és olivaolajos spray-vel locsolom meg. Annyi ideig sütöm, ami az adott húshoz kell.
Én nem fogyasztok semmi olyat, amin egy körömnyi zsír is van, tehát csak csirkemellet nagyjából, ritkán halat. Azt még nem próbáltam ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!