Sütéshez mennyi vízzel kell felönteni a kacsacombot, hogy ne legyen száraz?
Figyelt kérdés
mert állítólag le kell fedni, és úgy párolni egy órát, és aztán lesütni...de nem tudom, mennyi vizet tegyek alá?Köszi!2016. jan. 29. 13:25
1/6 anonim válasza:
Csak egész picit - én egy egész kacsához szoktam 1-2 dl-t tenni. Többször meg kell nézni és ha túl hamar elpárologna, akkor kevés FORRÓ vízzel utántölteni. A víz nem azért kell, hogy föjön benne a kacsa, hanem hogy ne süljön oda az edény aljára.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Így fogom csinálni.
2016. jan. 29. 15:30
5/6 anonim válasza:
Én szoktam alá egy kis vöröshagymát, fokhagymát és/vagy zöldpaprikát tenni, akkor biztosan nem ég oda. Kacsacombokhoz kb fél dl vizet szoktam önteni, alufóliával lefedni és átpárolni. Utána meg ropogósra sütni alufólia nélkül.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi, így csináltam, és naggggyon finom lett! Omlós, puha. A konfitálásnak is utánanézek...
2016. jan. 30. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!