Hogyan tehetem a pogácsácsát kevésbé szárazzá?
Figyelt kérdés
Zacskóba tettem, de minden nappal egyre szárazabb. Van olyan tároslási módszer, aminek köszönhetôen nem szárad ki hamar?2016. jan. 8. 19:56
1/5 anonim válasza:
Ha megsütötted, akkor várd meg, amíg teljesen kihül és tedd a fagyasztóba.
Ha enni akarod, akkor vagy kb fél órával elöbb szedd ki egy tányérra, vagy esetleg röviden süsd át sütöben vagy a mikróban (csak ne forrósítsd túl).
Olyan lesz, mint a frissen készült.
2/5 anonim válasza:
Mielőtt eszed, csöpögtess rá az ujjaiddal minimális vizet és tedd úgy a mikróba.Én is mindig így szoktam :) Sajnos a pogácsa ilyen...hamar kiszárad.Frissen a legjobb.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket, ki fogom ôket próbálni! :)
2016. jan. 8. 23:25
4/5 anonim válasza:
Az elös vagyok: a fagyasztós módszer kipróbált, mivel az egész családban egyedül én eszem pogácsát, viszont egy adagnyit nem lehet sütni. Ezért nagyobb mennyiséget szoktam egyszerre sütni, lefagyasztani és ha rákívánok, akkor pár darabot kiszedek magamnak.
5/5 anonim válasza:
A krumplis pogácsa később szárad ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!