Kb.1 éve nagyon szárazzá vált a hajam, szinte egyik napról a másikra, azóta mindent kipróbáltam rá, de semmi nem segít tartósan, mit tegyek? 21/L
Nem is vasalom, használtam már rá mindent, a tojásos-olívaolajas pakolástól kezdve a legdrágább pakolásokig, argánolajat kenek rá, átálltam natúr(Alverde, Alterra) samponokra 2 hónapja, hátha a szulfátok szárítják, de ettől csak még szárazabb let a hajam vége..
sajnos 2 naponta mosom, nem azért mert nagyon zsírosodik a töve, mert arra még használhatnék száraz sampont, hanem mert olyan szinten kiszárad a tövétől a végéig, és úgy csomósodik, törik, gubancolódik, hogy sehogy sem áll, még összefogni sem lehet, és muszáj megmosnom. Ezen kívül nagyon sokat iszok, szedtem fél évig B-vitamint, az egész sokat segített, most pedig a DM hajvitaminját szedem..
szóval tényleg nem tudom már mi lehet a baj :(
esetleg nincs valami nagyon szuper tipp, ami segíthete, és amire még nem gondoltam?
Mert már teljesen kétségbe vagyok esve, soha nem volt gond a hajammal, régen is vasaltam, összevissza gyötörtem, és semmi baja nem volt ennek ellenére sem.. Köszönöm előre is, ha valaki tud segíteni. :)
:/
Akkor nincs ötletem.
Nem lehet, hogy sampont váltottál? Az Alverde samponokban pedig azt hiszem van szulfát.. balzsamot használsz?
Egészséges étkezés megvan? Mert én úgy vettem észre hogy magában a vitaminok nem sokat érnek.
A sok mosás is árthat, mert szárítja a hajat, a sampont csak fejbőrre használd, vagy ne is használj sampont... hajhosszra csak balzsam, pakolás kerüljön. 100%-os argán olaj ami sokat segít a száraz hajon, nem pakolásként, hanem pár csepp, amit nem mosol ki.
Mondjuk ha a régen vasalt részek még nincsenek levágva akkor az a gond. A szétégetett részt nem lehet helyrehozni, csak egyre rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!