Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mitől lesz nem száraz a...

Mitől lesz nem száraz a csirkemell a levesben?

Figyelt kérdés
Akárhogy próbálom megfőzni a csirkemellt levesben, mint egy kicsit rágós, száraz lesz. Mit ronthatok el?

2015. máj. 1. 14:11
 1/3 anonim ***** válasza:

Tùlfözöd!


Ha a leves kész, akkor tedd bele a falatokra vágott csirkemellet és éppen csak forrald fel vele az ételt - max. 5 perc! Ha így készíted, akkor puha és szaftos amrad.


Vagy másik megoldás, ha a falatnyi darabokra vágott húst pici felforrósított zsiradékon (olaj, vaj - a levestöl függöen) fehéredésig sütöd nagy lángon - kb 5 perc. Ha színt kapott, akkor leveszed a tüzröl és letakarva 5 percig pihenteted, utána tálalod. Ilyenkor a tányérban lévö levesbe tedd közvetlen evés elött a húsdarabokat.

2015. máj. 1. 14:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
A csirkemell főzve száraz lesz... Én ha levesbe szánom, egy serpenyőben hirtelen megpirítom, és úgy teszem a levesbe.
2015. máj. 2. 12:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
ilyet sem hallottam meg, hogy elotte piritani. oh wait...csirkemell levesbe is eleg furcsa. miert fozod bele a levesbe egyaltalan? az masra valo sztem
2015. aug. 17. 20:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!