Titeket nem idegesít, ha valaki mindig azzal jön, hogy a csirkemell száraz?
Pontosan. Nem a mell a rossz hanem ők a bénák. :D Szoktam is mondani h nincs lehetetlen csak tehetetlen :D am engem is idegesítenek. Főleg h:
1 a kutya nem kérdezi a véleményüket
2 Annyira ragaszkodnak a véleményükhöz meg h rátudkmálják másra is azt h még képesek nekiállni veszekedni
Akkor már, hogy ne kelljen feltennem a kérdést, leírnátok, hogy készítitek el, hogy minél szaftosabb legyen?
Sütőben szeretném sütni, lehetőleg egyben.
Gondoltam előtte be kéne pácolni, olajba, vagy esetleg tejbe?
Fontos lenne, hogy jók sikerüljön, mert randi kaja lenne... :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__egyeb-kerdesek_..
Pár nappal ezelőtt egy néhány itt összegyűlt.
Egyébként már én is összehajtottam velük párszor.
No meg néhány hónappal ezelőtt azzal is, aki minden kajára azt írta, hogy előző este tejszínbe pácolja be az akármit. És teljesen mindegy volt, hogy csirkemell, vagy éppen a kutyaf@sza, mindent tejszínbe kellett pácolni.
Szerencsére mostmár eltűnt, vagy legalábbis rájött arra, hogy nemcsak tejszín van a világon.
amindenit, lemaradtam a tejszínes kutyaf@száról XDD.
a csirkemell ellenes a 64 %os válaszoló, tényleg idegesítő, hogy mindenkinek beszól, hogy az NEM JÓ...
igenis finom, csak jól kell elkészíteni, valamint nagyon egészséges, minden étrendbe beileszthető, változatosan elkészíthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!