Miket szoktatok rakni egy "zöldség-salátába", hogy finom is legyen és ne legyen száraz?
Figyelt kérdés
Sosem csináltam még, és napok óta ezen kattog az agyam. :)2012. márc. 27. 16:49
1/6 anonim válasza:
Saláta öntetek, majonéz, joghurt, vagy kefir, tejföl,ecetes lé.
2/6 anonim válasza:
én vendégségben ettem. saláta, paprika, paradicsom, és sajt volt benne. nekem izlett. bár valamivel biztos meg volt locsolva, mert az enyém sem sikerül olyanra. igaz az nagy mennyiségü is volt.
3/6 anonim válasza:
Olivaolajat citrommal elkeverve, és sót, borsot, vagy fűszerezett joghurtot,(joghurt, kapor/petrezselyem,fokhagyma/újhagyma), vagy majonézt és tejfölt, tejszint elkeverve, vagy borecet+mustár+olaj+cukor, só, bors.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2012. márc. 27. 17:52
5/6 anonim válasza:
Mivel én nem szeretem a majonézes, joghurtos önteteket így csak olívaolajjal és fehér balzsamecettel szoktam ízesíteni.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2012. márc. 28. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!