Panírozáshoz kézi mixerrel veritek fel a tojást ?
Figyelt kérdés
Vagy esetleg csak villával egy kicsit felkeveritek ? Kevés tejet adtok e hozzá ?2022. febr. 26. 19:28
31/38 anonim válasza:
Ne akard feltalalni a langyosvizet.. 😂😂😂
32/38 anonim válasza:
bármit lehet. pl. lisztes tojás keverékbe belemártod és kisütöd.
egyébként nem vagyok nagy tudós, csak azt gondolom, hogy a liszt gyorsabban magába szívja a nedvességet a tojásból, mintha csak a prézli lenne és így jobban összeáll a panír, mert nem folyik le a tojás.
szerintem egyébként a hús eleve nedves, tehát csontszárazra nem tudod leszárítani. a só miatt ereszti a levet
33/38 anonim válasza:
A tojásverési technikád nem jó talán. Én ismerek ilyet, egyszerűen nem tudja leutánozni a mozdulataimat, szó szerint, mintha fakézzel verné. Ütögeti a tányér alját és közepes gyorsasággal köröket ír le, kvázi csak kevergeti. Ezáltal nem is lesz homogén -és folyós a tojás. Ha neked se megy akkor próbáld kézi habverővel, ha az sem akkor elektromossal. A másik, hogy tartsd a tojásba tovább a húszt és lassan fordítsd át. Esetleg 2-3 kör is lehet.
34/38 anonim válasza:
Egyáltalán nem mondtál butaságot azzal, hogy bevizezed a húst, hiába mondják a többiek. Ha a húson több liszt marad rajta panírozáskor azzal egy vastagabb légzáró réteggel látod el a húst, ami elősegíti a gőzök bennmaradását a húsban. Én is meg szoktam várni a tojásba forgatás előtt, hogy ragacsos legyen a liszt a víztől. Ha nincs elegendő nedvesség a lisztezés előtt, akkor nagyon kevés lisztet tud csak megtartani. Abszolút helyesnek tartom az eljárásodat, még ha eddig nem is így csináltad.
35/38 anonim válasza:
Persze, meg a krumplipuret is.
Nyilvan nem, hanem villaval jo alaposan, amig kicsit habos, buborekos nem lesz, es higitani sem kell semmivel.
36/38 anonim válasza:
Igazából a liszt is tök felesleges,sosem használunk panírhoz
37/38 anonim válasza:
a tojás is minek. elég lenne a prézli a vízre
38/38 anonim válasza:
Kérdező, ha fokhagymás tejbe teszed a húst pár órára, vagy egy éjszakára, akkor sokkal ízletesebb lesz a rántott húsod, mint a vizes technikával. Én szoktam olyat is csinálni, hogy saját készítésű ketchuppal kenem be a hússzeleteket fűszerezés után. Jó kísérletezést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!